Nee! Zo makkelijk gaat dat niet; dat is oneindig dóórgaan en keihard werken; niks dromen en geluksvogeltjes.

 

Ja! Marit Bouwmeester komt speciaal voor wie van haar carrière wil leren! Natuurlijk moeten jonge zeiltalenten daarbij zijn! Maar alle gedreven fanatiekelingen zijn welkom, uit alle sporten, van alle leeftijden. Reken maar dat ook master-zeilers graag bijleren van Marit.

Na een - voor ons gevoel - lange winter mogen we binnenkort weer het water op. De Optimist- en Laser-groepen zijn bekend.

Ook dit najaar starten we weer met de droogtrainingen bij Optisport Health Club. De droogtrainingen worden opnieuw verzorgd door Optisport Health Club in Sneek en zijn afgestemd op zeilen in de Laser, Splash, RS Feva of Vaurien. Schrijf je snel in!

Vaar je wedstrijden in de Optimist of Flits en wordt het tijd voor een overstap naar een andere klasse? Of ben je al ouder en wil je weten of wedstrijdzeilen iets voor je is? Dit is je kans om kennis te maken met verschillende boten, het wedstrijdcircuit en de trainings-mogelijkheden in het Noorden.

De watertrainingen in het nieuwe seizoen zijn begin maart begonnen. De Optimist-zeilers trainen op de woensdagmiddag al vanaf 13:30 uur. De groep bestaat uit: