Met 2018 in zicht bestaat het RTC nu bijna drie jaar. Tijd voor weer een nieuwe stap. Nee, sprong!

Deze winter verzorgen we op twee plaatsen de fysieke droogtrainingen. Nieuw zijn de trainingen in Thialf voor de Laser- en 29er-zeilers. Onze sporters trainen daar in één van de mooiste krachtzalen van Nederland. Ook andere RTC'ers zoals atleten, turners, langebaan schaatsers en shorttrackers trainen hier. Iedere sport met natuurlijk eigen accenten, de drive om beter te worden zit er bij iedereen wel in.

Nee! Zo makkelijk gaat dat niet; dat is oneindig dóórgaan en keihard werken; niks dromen en geluksvogeltjes.

 

Ja! Marit Bouwmeester komt speciaal voor wie van haar carrière wil leren! Op donderdag 6 april in Sneek. Natuurlijk moeten jonge zeiltalenten daarbij zijn! alle gedreven fanatiekelingen zijn welkom, uit alle sporten, van alle leeftijden. Reken maar dat ook master-zeilers graag bijleren van Marit.

Na een - voor ons gevoel - lange winter mogen we binnenkort weer het water op. De Optimist- en Laser-groepen zijn bekend.

Ook dit najaar starten we weer met de droogtrainingen bij Optisport Health Club. De droogtrainingen worden opnieuw verzorgd door Optisport Health Club in Sneek en zijn afgestemd op zeilen in de Laser, Splash, RS Feva of Vaurien. Schrijf je snel in!